Sandviciuri

Reteta Chifle umplute cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Curatam ciupercile de partea care a stat in pamint, se spala in mai multe ape si se toaea marunt.
Taiem capacele de la chifle, se inmoaie in lapte dul

ingrediente

   6-8 chifle
   100 g ciuperci
   verdeata tocata
   1 ou crud
   1/2 lamiie
   1 lingura smintina
   1 cana de lapte
   sare
   piper macinat
   1 lingura de unt

mod de preparare

Curatam ciupercile de partea care a stat in pamint, se spala in mai multe ape si se toaea marunt.


Taiem capacele de la chifle, se inmoaie in lapte dulce si se golesc de miez.


Dupa ce au stat in lapte, chiflele se storc usor, apoi se asaza pe o forma unsa cu unt si se umplu cu amestecul de ciuperci, ou, smintina, verdeata tocata si zeama de lamiie.


Saram amestecul si il piperam dupa gust.


Daca nu este bine legat se adauga si miezul de la o chifla in amestec.


Chiflele astfel pregatite se introduc in cuptor si se tin la foc tare 1/2 ora.
Se scot cind sint usor rumenite. Se servesc calde.


Este un aperitiv foarte practic





Alte retete recomandate





Salate cu pui si ciuperci


Placinta cu carne si ciuperci
Incearca si Sandvisuri cu ficat
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sandviciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.