Orez in lapte de cocos, cu mango

Reteta de orez in lapte de cocos este varianta modernizata a clasicului orez cu lapte. Este o reteta potrivita pentru zilele de post, cand ne e pofta de ceva dulce, dar si pentru copii.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Orez in lapte de cocos, cu mango

Ingrediente

  • 1 cutie lapte de cocos
  • 75g zahar
  • 1vf de sare
  • 1 mango
  • 200g orez

Mod de preparare

Acesta reteta de orez in lapte de cocos inlocuieste cu succesul orezul cu lapte, fiind o reteta potrivita pentru zilele de post. Se prepara foarte usor si este un desert ideal si pentru copii.

Fierbeti orezul dupa instructiunile de pe pachet.

Puneti laptele de cocos din conserva pe foc impreuna cu zaharul si varful de sare, si fierbeti pana da in clocot. Pastrati o treime de cana separat.

Stoarceti orezul fiert de apa, turnati deasupra laptele de cocos cald si lasati acoperit pana cand orezul absoarbe tot lichidul.

Portionati pe farfurii, taiati felii de mango deasupra si stropiti cu sosul de lapte de cocos pastrat.


Se serveste cald, stropit cu lapte de cocos

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori