Salata se taie marunt , ridichiile in felii subtiri iar ceapa si castravetele rondele. Se pune totul intr-un castron si se amesteca. Din feliile de su
Salata se taie marunt , ridichiile in felii subtiri iar ceapa si castravetele rondele. Se pune totul intr-un castron si se amesteca. Din feliile de sunca se fac cornete care se umplu cu amestecul de legume. Pentru a nu se desface se prind cu scobitori fine, pentru aperitive. Verdeturile se toaca foarte fin, se amesteca cu otet, ulei, sare si piper dupa gust. Se toarna peste salata.
La servire se pot adauga crutoane sau felii de bagheta prajite. In loc de mortardella se poate folosi sunca sau parizerul.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii