Salata de ridichi si castraveti este o salata cu cartofi si legume delicioasa cu un sos de mustar, ulei de masline, otet din vin alb si verdeturi. Se fierb cartofii, timp de 10-15 minute, apoi se lasa la racit. Castravetii se taie felii, se presara cu sare si se lasa sa stea timp de treizeci de minute, dupa care se clatesc cu apa rece si se storc intr-un prosop. Asezam castravetii pe un platou, peste care punem ridichile si la urma, in mijloc, adaugam cartofii si turnam sosul pe deasupra. Lasam cateva minute la frigider, apoi putem servi salata. Castravetele da o culoare placuta si prospetime.
Salata de ridichi si castraveti se serveste rece.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe