Salata curatita si spalata foarte bine, se desface in foi si se asaza pe fundul si pe marginile salatierei. Ouale rascoapte, taiate in sferturi
Salata curatita si spalata
foarte bine, se desface in foi si se asaza pe fundul
si pe marginile salatierei. Ouale rascoapte, taiate
in sferturi, se pun peste salata, in forma de raze,
avind la mijloc inima salatei. Se toarna un sos
vinegreta preparat din 2 linguri ulei, 1 lingura
otet, sare, piper, plus o lingura de apa. Se
amesteca toate bine si se toarna peste salata cu 30 de
minute inainte de masa. Se presara pe deasupra marar
tocat.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeZărzăraşi sau mini papanaşi. Se fac rapid şi sunt foarte gustoşi, mai ales calzi. Eu i-am servit cu miere, dar merg cu...
Zarzarasi cu miereAcest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosLimoncello este un lichior de lămâie originar din sudul Italiei (peninsula Sorrento). Cum localnicii țin mult la...
LimoncelloIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii