Sos de ciocolata

Pentru sosul de ciocolata puneti la foc 75 ml lapte cu 150 ml frisca lichida si aduceti la punctul de fierbere.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 75 ml lapte
  • 150 ml frisca lichida
  • 250 g ciocolata menaj.

Mod de preparare

Pentru sosul de ciocolata puneti la foc 75 ml lapte cu 150 ml frisca lichida si aduceti la punctul de fierbere. Luati de pe foc si lasati sa se raceasca putin. Adaugati 250 g ciocolata menaj, rupta bucati mici si amestecata pana se topeste si se omogenizeaza.


Sosul de ciocolata poate fi servit la clatite, prajituri si la alte deserturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci