Se freaca galbenusurile cu zaharul si coaja de portocala pana devin spumoase, apoi se adauga vinul si zeama de portocale. Se pune vasul pe foc si se b
Se freaca galbenusurile cu zaharul si coaja de portocala pana devin spumoase, apoi se adauga vinul si zeama de portocale. Se pune vasul pe foc si se bate bine compozitia, cu telul, pana se ingroasa.
Se serveste la budinci.
Alte retete:
Gogosi
Chec pufos
Papanasi fierti

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii