Sosuri pentru dulciuri

Reteta Sos de rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
gavriluta postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se inmoaie amidonul in apa rece.Se freaca galbenusurile si se amesteca cu amidonul pana devine o crema.Se toarna laptele fierbinte si se amesteca mere

ingrediente

   150gr zahar
   75ml rom
   150ml lapte
   3oua
   1lingura amidon

mod de preparare

Se inmoaie amidonul in apa rece.Se freaca galbenusurile si se amesteca cu amidonul pana devine o crema.Se toarna laptele fierbinte si se amesteca mereu pe foc pana ce amestecul capata consistenta unui sos.Se ia sosul de pe foc si se adauga romul,amestecand.
Se serveste la budinci dulci
Incearca si Sos de fragi sau capsuni
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de rom" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri pentru dulciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.