Supe de legume

Reteta Crema de masline negre cu crutoane 10 porti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
turea_36717 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Supa Crema de Dovleac (Reteta Video)"
 
Mod de preparare

Se taie ceapa rondele – se strecoara maslinele de zeama din conserva-se pune painea pentru crutoane la cuptor.
Se ia o oala a

ingrediente

   Masline negre fara sambure 1
   625 gr conserva
   Ceapa 500 gr
   Lapte 0.5 l
   Smantana dulce 0.5 l
   Vegeta 10 gr
   Sare 10 gr
   Piper 10 gr
   Crutoane 500 gr
   Ulei 100 ml

mod de preparare

Mod de preparare





Se taie ceapa rondele – se strecoara maslinele de zeama din conserva-se pune painea pentru crutoane la cuptor.


Se ia o oala adanca si se pune ceapa in ulei la calit –se caleste putin cu vegeta dupa care se adauga maslinele-se caleste totul inca 5 min circa dupa care se adauga laptele si smantana dulce –se lasa focul la minim-mediu si se fierbe totul circa 20 minute.


Cand totul este de o consistenta mai densa se trece la blander(mini pimer)
Mod de servire





Se pune crema in bol – se adauga crutoanele deasupra si se presara patrunjel
Incearca si Supa de mazare uscata
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de masline negre cu crutoane 10 porti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.