Se taie costita in franjuri mici si se pune la prajit intr-o tigaie, fara alta grasime in afara de ceea ce lasa ea. Se rumeneste cateva minute, pana c
mod de preparare
Se taie costita in franjuri mici si se pune la prajit intr-o tigaie, fara alta grasime in afara de ceea ce lasa ea. Se rumeneste cateva minute, pana capata o culoare frumoasa. Se scoate si se pune in oala in care urmeaza sa se faca supa. In tigaie, peste grasimea ramasa, se prajeste bine, pe ambele parti, o omleta din cele doua, asezonata corect cu sare si piper. Dupa ce se raceste, se taie patratele mari. Radacinile se taie marunt si se pun la fiert in apa, impreuna cu costita. Cand legumele se fierb pe jumatate, se adauga salata verde spalata bine, frunza cu frunza si taiata in fasii mici. Cand ciorba este aproape gata, se adauga omleta si se lasa la foc mic. Cu putina supa calda, se dizolva smantana si se toarna in oala, amestecand continuu. Se potriveste de sare si piper, apoi se adauga otetul. Se mai da intr-un clocot si se lasa la racorit.
Alte
retete culinare:
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Supa de linte
Incearca si Supa crema de dovlecel
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa acra de salata cu jumari de ou" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe