Supe de legume

Reteta Supa de bilute din ficat de Bajor

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
La ficatul curatat si fragmentat adaugam slanina taiata in cubulete marunte, si ceapa taiata merunt si prajita in unt pana devine sticloasa. Chiflele

ingrediente

   300g ficat de vitel sau de vita
   100 g slanina
   1 ceapa rosie
   200 g chifle
   unt
   3 oua
   Â¼ l lapte
   sare
   piper
   nucsoara
   maiorana
   patrunjel
   arpagic
   1 lingura de faina

mod de preparare

La ficatul curatat si fragmentat adaugam slanina taiata in cubulete marunte, si ceapa taiata merunt si prajita in unt pana devine sticloasa. Chiflele taiate in cubulete mici se prajesc in unt pana devin aurii. Se bat ouale si se amesteca cu lapte, apoi se toarna peste chifle. Cand au absorbit laptele adaugam condimentele, ficatul si la sfarsit faina. Amestecul se framanta bine Se formeaza bilute, cu mainile umede, si se fierb in supa de vita clocotita timp de aprox. 15 minute.
Alte retete





Ciorba de salata


Ciorba de vacuta


Ciorba de perisoare
Incearca si Supa cu galuste de branza
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de bilute din ficat de Bajor" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.