Supe de legume

Reteta Supa de dovlecei cu zarzavaturi

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru supa de dovlecei cu zarzavaturi se curata zarzavatul de supa si se aseaza intr-o oala cu apa si sare la foc. Cand zarzavatul este bine fiert, se strecoara supa.

ingrediente

   dovlecel (4 buc.)
   morcov (1 buc.)
   pastarnac (1/2 buc.)
   ceapa (1 buc.)
   untdelemn (50 gr.)
   orez (1 cescuta)
   faina (1/2 lingura)
   apa (2 l)
   smantana (150 gr.)
   sare.

mod de preparare

Pentru supa de dovlecei cu zarzavaturi se curata zarzavatul de supa si se aseaza intr-o oala cu apa si sare la foc. Cand zarzavatul este bine fiert, se strecoara supa. Dovleceii se rad, se taie felii nu prea subtiri ca sa nu se sfarame, se pun in supa care clocoteste, odata cu orezul, si se lasa la un foc mic 15 -20 min.Se pune untdelemnul intr-o tigaie, se adauga faina, se amastecabine, se adauga cateva linguri de supa, apoi se rastoarna in supa, care se mai lasa sa fiarba 10-15 min.


Cand supa este gata se adauga smantanasi se serveste la masa cu saleuri de cascaval.

Incearca si Supa de praz
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de dovlecei cu zarzavaturi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.