Rosiile se spala, se curata si se taie marunt si impreuna cu ceapa intreaga si frunzele de telina se pun la fiert in apa putina, pana se inmoaie, apoi
Rosiile se spala, se curata si se taie marunt si impreuna cu ceapa intreaga si frunzele de telina se pun la fiert in apa putina, pana se inmoaie, apoi se pasereaza (in afara de ceapa si telina). Pasta de rosii astfel obtinuta se fierbe cu supa de carne (sau apa). Intre timp, din untura si faina s face un rantas deschis la culoare, care se adauga la supa. Se mai da un clocot si la sfarsit se potriveste gustul cu sare si zahar.
Alte retete recomandate
Supa crema de spanac
Supa crema de sparanghel
Supa de pui cu galuste
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii