Supe de legume

Reteta Supa de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Rosiile se spala, se curata si se taie marunt si impreuna cu ceapa intreaga si frunzele de telina se pun la fiert in apa putina, pana se inmoaie, apoi

ingrediente

   700 grame rosii
   40 grame untura
   50 grame faina
   60 grame zahar
   o ceapa mijlocie
   o legatura mai mica de frunze de telina
   1
   5 litri supa de carne (sau apa)

mod de preparare

Rosiile se spala, se curata si se taie marunt si impreuna cu ceapa intreaga si frunzele de telina se pun la fiert in apa putina, pana se inmoaie, apoi se pasereaza (in afara de ceapa si telina). Pasta de rosii astfel obtinuta se fierbe cu supa de carne (sau apa). Intre timp, din untura si faina s face un rantas deschis la culoare, care se adauga la supa. Se mai da un clocot si la sfarsit se potriveste gustul cu sare si zahar.
Alte retete recomandate





Supa crema de spanac

Supa crema de sparanghel

Supa de pui cu galuste
Incearca si Supa de rosii cu galuste
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.