Supa de rosii este foarte simplu de preparat. Puteti folosi rosii proaspet sau bulion ori rosii din conserva.
Supa de rosii este foarte simplu de preparat. Puteti folosi rosii proaspete sau bulion ori rosii din conserva.
Se spala legumele si se curata. Se pune la fiert ceapa taiata bucati, morcovii taiati rondele, telina taiata sferturi si se lasa sa fiarba circa 30 minute si se paseaza. Se pune din nou la fiert, se potriveste de sare, se adauga zaharul, uleiul si apoi pastele. Se mai fierbe circa 5-6 minute. La sfarsit se adauga patrunjelul tocat
Supa de rosii se serveste calda.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii