Se parlesc pulpele, se spala, se lasa la scurs, se stropesc cu putin ulei si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare, piper,...
Pulpe la cuptor cu cartofiPerfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaAm gasit reteta de sos vanatoresc intr-o revista, mi-a placut si m-am gandit sa o incerc si eu. Si chiftelutele de sfecla...
Chiftelute de sfecla cu sos vanatorescDin galbenusuri, zahar si frisca se face o crema care se fierbe pe aburi, apoi se da deoparte si se amesteca cu romul, esenta...
Punch indianTrebuie să recunosc că îmi place mult mai mult decât crema de zahăr ars şi mi se pare desertul perfect de iarnă –...
Crema catalanaSe prepara o supa consome de vita (cu legume pt aroma). Se caleste o lingura de faina in 40 g unt, cand este blond-brun se...
Sos espagnolePentru jeleu de fructe se pun pe foc visinile spalate si curatate de samburi, impreuna cu apa si zahar; dupa 3-4min, se da la...
Jeleu de fructeDaca va place puiul de tara, nu puteti rata o astfel de reteta. Este prea buna, prea ca la tara ;)
Pui de tara cu smantanaIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute