Cartofii se fierb cu coaja, deasemenea se fierb si oule si pieptul de gaina. Ciupercile se taie felii si se incing cu ulei si...
Broasca TestoasaCarnea se fierbe si se lasa sa se raceasca. Ouale se bat si din ele se prajesc blinele. Carnea se taie felii subtiri,...
Salata ca la ChisinauCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu prune"Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"
Cotlet marinat la gratar