Cartofii se fierb cu coaja, deasemenea se fierb si oule si pieptul de gaina. Ciupercile se taie felii si se incing cu ulei si ceapa. Salata se prepara
Cartofii se fierb cu coaja, deasemenea se fierb si oule si pieptul de gaina. Ciupercile se taie felii si se incing cu ulei si ceapa. Salata se prepara pe straturi. Intre straturi se presare putin sare si maoinez.
1 strat - se dau prin razatoare cartofii
2 - ciupercile
3 - ouale date prin razatoare mica
4 - carnea taiata felii
5 - se presara cascavalul dat prin razatoare. Totul se unge cu maioneza si se presara cu nuci maruntite.
Dupa ce se unge se lasa o jumatate de ora pentru a se inmuia.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii