Daca le cumparati toamna trebuie sa va uitati dupa cele care au si frunze, astfel negre pe coaja Culoarea trebuie sa fie rosu inchis si coaja sa fie fina. Ca sa nu trebuiasca sa le gatiti mult timp alegeti-e pe cele mai mici. De altfel daca sunt foarte mari sansele ca acestea sa fie lemnoase sunt mult mai mari. Este indicat sa intrbati care este originea produselor si daca au fost sau nu folosite ingrasaminte ori pesticide in procesul cultivarii. Nu este sigur ca veti primi un raspuns onest, dar totusi merita sa adresati aceasta intrebare.
Oricum este indicat sa cumparati produse locale si nu din import. Cele locale vor fi cu siguranta mai proaspete. Odata cumarata sfecla nu va mai ramane decat sa incercati cateva dintre retetele cu sfecla rosie de pe culinar.ro
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradAm gatit cotletul in sos cu ciuperci si a iesit o bunatate. Se stie ca aceasta carne este slaba, nu este suculenta deloc, dar...
Reteta de cotlet de porc in sos, la cuptorIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii