Ceapa, morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul se taie marunt, ardeiul se taie buculete iar rosiile oparite se decojesc si se taie felii. Carnea
Ceapa, morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul se taie marunt, ardeiul se taie buculete iar rosiile oparite se decojesc si se taie felii. Carnea se toaca impreuna cu ceapa, iar leusteanul si patrunjelul verde se maruntesc. Orezul se pune la opaeit, iar borsul se fierbe si se strecoara. Supa de oase se fierbe cu legumele circa 20 de minute. Carnea tocata se amesteca impreuna cu oul, sarea, orezul oparit si jumatate din cantitatea de patrunjel verde. Compozitia obtinuta se portioneaza in persisoare care se rotunjesc si se adauga impreuna cu restul de orez in ciorba. Dupa ce au fiert, se adauga pasta de rosii, rosiile si se lasa la fiert 5 minute. Se adauga borsul, leusteanul verde si se continua fierberea inca 5 minute.
Ciorba se serveste fierbinte, presarata cu patrunjel verde deasupra.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor
Ciorba radauteana
Ciuperci la cuptor
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii