Mancare italiana

Carnea taiata in bucati mici se prajeste in putin ulei, se sareaza, se adauga ceapa taiata in cuburi, se caleste, apoi se pun rosiile taiate bucati.Se

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g piept de pui
  • O ceapa mare
  • 2 – 3 rosii (coapte)
  • 5 – 6 cartofi potriviti
  • 1 ardei mare galben
  • 1 ardei mare rosu
  • 1 ardei mare verde
  • 1 zucchini mijlociu
  • 1 l de supa de carne (cub)
  • Maghiran
  • Sare
  • Piper
  • Ulei

Mod de preparare

Carnea taiata in bucati mici se prajeste in putin ulei, se sareaza, se adauga ceapa taiata in cuburi, se caleste, apoi se pun rosiile taiate bucati.Se fierbe 5 minute, se potriveste gustul cu maghiran si piper, se stinge cu supa de carne. Se da in clocot, se adauga cartofii curatati si taiati bucati si cand sunt pe jumatate fierti se adauga ardeii taiati in bucati mari si zucchini taiat in rondele de 0,5 cm. Se fierbe pana toate zarzavaturile se inmoaie, se mai poate da aroma cu maghiran, piper..

Nimic nu se taie marunt deoarece acest fel de mancare este aspectuos daca se vad toate ingredientele.
Alte mancaruri recomandate:

Pui cuptor

Placinta cu spanac si carne pui

Pui cu ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci