No SSO cookie

Cauta retete in categoriile:

Specific

Regim alimentar

Vizualizeaza dupa

Pasca cu branza

1 - 20 reţete afişate din cele 25 găsite
  • Timp de gătire: 1 ore 40 minute

    Complexitate Medie

    Pasca in doua culori, gust parfumat, la ceas de sarbatoare!

    postat de culinar in 2014 Apr 17

    Pasca in doua culori, cu aluat cu cacao si crema fina si vanilata de branza este un deliciu. Blatul de ciocolata nu este prea gros, asa ca este perfecta pentru masa de Pasti.

  • Timp de gătire: 1 ora

    Complexitate Redusă

    Pasca slovaca (Paska)

    postat de culinar in 2014 Apr 14

    Pasca slovaca (Paska) este un preparat traditional de Paste, un preparat culinar cu aluat de cozonac si umplutura de branza de vaci.

  • Timp de gătire: 1 ora

    Complexitate Redusă

    Pasca cu branza

    postat de gabytza_gaby in 2013 Iun 12

    Pasca cu branza este un preparat traditional de Pasti ce se poate pregati pana de Rusalii conform traditiei.

  • Timp de gătire: 1 ore 30 minute

    Complexitate Redusă

    Pasca fara aluat

    postat de CristinaTod in 2013 Mai 28

    Pasca fara aluat este delicioasa, o reteta de pasca simpla ce poate fi pregatita cu succes chiar si de incepatori pentru Pasti.

  • Timp de gătire: 2 ore

    Complexitate Medie

    Pasca cu aluat de cozonac (reteta video)

    postat de geanina_kissy in 2013 Mai 04

    Pasca cu aluat de cozonac este o reteta clasica de pasca. Daca nu stiai cum trebuie sa procedezi pentru o pasca perfecta, urmareste reteta video de pasca.

  • Timp de gătire: 2 ore

    Complexitate Medie

    Pasca traditionala

    postat de rocsita in 2013 Apr 28

    Pasca traditionala este nelipsita la masa de Paste, fiind un dulce, desi consistent, destul de lejer.

  • Timp de gătire: 55 minute

    Complexitate Redusă

    Prajitura pasca

    postat de culinar in 2013 Apr 15

    Prajitura pasca este ideala pentru Paste, mai ales pentru ca se face rapid si nu necesita atata timp de framantare si asteptare precum pasca clasica.

  • Timp de gătire: 1 ora

    Complexitate Redusă

    Pasca poloneza clasica

    postat de culinar in 2013 Apr 01

    Aceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata este o pasca obligatorie pe masa de Paste.

  • Timp de gătire: 50 minute

    Complexitate Redusă

    Pasca impletita pentru Paste

    postat de culinar in 2013 Mar 28

    Pasca este un element nelipsit de pe masa de Paste. Sunt o multime de retete de pasca, dar cea impletita este preferata mea.

  • Timp de gătire: 3 ore

    Complexitate Ridicată

    Pasca delicioasa cu branza dulce si stafide

    postat de LALYCA in 2012 Apr 16

    Pasca delicioasa cu branza dulce si stafide este o prajitura de casa traditionala si delicioasa. Se face o maia din drojdie, 1 lingura de faina si 100 ml lapte caldut.

  • Timp de gătire: 4 ore

    Complexitate Ridicată

    Pasca impletita cu branza dulce

    postat de leeloo75 in 2011 Dec 05

    Pasca impletita cu branza dulce este delicioasa. Pentru a prepara aceasta pasca aveti nevoie de 1 kg faina,350 g zahar, 500 ml lapte, 4 oua pentru alut, 200 ml untdelemn, 70 drojdie de bere, un praf de sare, coaja de lamaie si 0,5 kg branza de vaci.

  • Timp de gătire: 50 minute

    Complexitate Redusă

    Pasca cu branza de vaci

    postat de ioanas in 2011 Noi 20

    Reteta de pasca cu branza de vaci este o reteta de pasca fara aluat, cu multa branza aromata cu vanilie si gris ca sa absoarba umezeala, un dulce perfect pentru masa de Pasti.

  • Timp de gătire: 1 ore 30 minute

    Complexitate Medie

    Pasca cu stafide

    postat de divainbucatarie in 2011 Apr 20

    Pasca cu stafide este desertul ideal pentru o masa de sarbatoare. Aveti nevoie pentru aceasta reteta de Paste de faina, drojdie, stafide, lapte zahar, ulei si oua

  • Timp de gătire: 1 ore 25 minute

    Complexitate Medie

    Pasca glazurata cu branza de vaci si stafide

    postat de moni_512 in 2011 Apr 11

    Margarina se freaca cu oul si zaharul, supa care se adauga faina, cacao, praf de copt stins cu zeama de lamaie, zahar vanilat si lapte (atat cat sa se obtina un aluat de consistenta unuia de chec).

  • Timp de gătire: 1 ora

    Complexitate Medie

    Pasca cu branza de vaci si stafide

    postat de moni_512 in 2011 Apr 09

    La pregatirea aluatului, se inmoaie drojdia in apa calduta, se cerne faina, se freaca galbenusurile cu zaharul si adaugi untul topit si smantana. Se adauga zaharul vanilat si se amesteca pana se omogenizeaza. se imparte aluatul in 2 bucati.

  • Timp de gătire: 1 ore 20 minute

    Complexitate Medie

    Pasca fara aluat

    postat de culinar in 2011 Mar 30

    1. Se amesteca: branza, zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie, praful de budinca (nepreparata), smantana, galbenusurile de ou, albusurile batute s

  • Timp de gătire: 3 ore

    Complexitate Ridicată

    Pasca cu branza

    postat de susu in 2010 Oct 26

    Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei mai putin albusurile care trebuie sa fie reci sa

  • Timp de gătire: 1 ore 40 minute

    Complexitate Medie

    Pasca nemteasca

    postat de lavedrine in 2010 Mar 05

    Se amesteca ingredientele si se framanta un aluat omogen. Se unge cu unt o forma de tort cu marginile detasabile si se tapeteaza cu faina. Trei sfert

  • Timp de gătire: 1 ore 35 minute

    Complexitate Medie

    Pasca din aluat fraged

    postat de lavedrine in 2010 Mar 05

    Se freaca galbenusurile cu sarea, zaharul si se adauga toata faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca cu varful degetelor pana se obtine un al

  • Timp de gătire: 3 ore 30 minute

    Complexitate Medie

    Pasca de Paste

    postat de culinar in 2001 Oct 29

    Se framinta un aluat de cozonac, care se pune la dospit 2 ore, apoi se imparte in 2-3 parti egale si se intinde fiecare parte ca un sul. Cu aceasta se

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
1.2034 :: 19.2MB