Se bat albusurile de la cele 6 oua spuma tare impreuna cu zaharul pudra. Se adauga pe rand galbenusurile, faina si uleiul putin cata putin. Se adauga
Se bat albusurile de la cele 6 oua spuma tare impreuna cu zaharul pudra. Se adauga pe rand galbenusurile, faina si uleiul putin cata putin. Se adauga zeama si coaja de lamaie, zaharul vanilat si se amesteca usor de jos in sus, ca sa nu se lase compozitia. Se imparte aluatul rezultat in doua parti egale, iar o parte se amesteca cu cacaoa. Se unge o tava de aragaz unsa cu margarina si tapetata cu faina, deasupra se pune compozitia cu cacao si se da la cuptor
Cand este gata, se lasa sa se raceasca si se pune pe deasupra zahar pudra.
Pofta buna !

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii