Frecam pulpele cu condimente, le prajim intr-o oala unsa cu ulei, le acoperim cu un capac sa lase zeama si sa se inmoaie. Curatam cartofii, ii taiem c
Frecam pulpele cu condimente, le prajim intr-o oala unsa cu ulei, le acoperim cu un capac sa lase zeama si sa se inmoaie. Curatam cartofii, ii taiem cubulete, curatam cepele si le taiem in 4 (daca cepele sunt mici le lasam intregi). Dupa ce carnea a lasat zeama si a devenit moale, adaugam cartofii si punem la cuptor 15 minute. Servim cu salata mixta: ceapa, ardei, rosii taiate cubulete, presarate cu busuioc, oregano, usturoi, zeama de lamaie si ulei de masline.
Alte retete recomandate
Ciuperci gratar
Ciuperci pane

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii