Ciocolata se pune la topit, albusele se bat spuma tare; zaharul, untul, galbenusurile, zaharul vanilat si lichiorul se freaca foarte bine. Se incorpor
Ciocolata se pune la topit, albusele se bat spuma tare; zaharul, untul, galbenusurile, zaharul vanilat si lichiorul se freaca foarte bine. Se incorporeaza in compozitia de galbenusuri faina, alunele (sau nucile macinate), praful de copt si albusurile spuma. Se pune in forma de tort tapetata cu hartie si se coace 50 min. Apoi se scoate pe un gratar si se lasa sa se raceasca. Se taie pe 2 nivele iar la mijloc se unge cu gemul de caise. Smanatana se topeste impreuna cu ciocolata si se toarna calduta pe tort. Se lasa sa se usuce si inainte de servire se pudreaza cu cacao si se decoreaza cu ciocolata alba.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii