Se spala creierul in mai multe ape si se curata bine. Se fierbe in apa cu otet, adaugandu-se si putina sare. Se da in clocot si se spumeaza. Se ia vas
Se spala creierul in mai multe ape si se curata bine. Se fierbe in apa cu otet, adaugandu-se si putina sare. Se da in clocot si se spumeaza. Se ia vasul de pe foc si se lasa la racit. Se scurge si se taie in felii, care se dau prin ou, faina si pesmet si se prajesc, pe ambele parti, in ulei incins.
Se servesc reci, cu salata sau cu garnitura de legume.
Alte retete gatit recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciulama de ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii