Reţetă de preparare a papanaşilor. Se amesteca branza, ouale, grisul, faina, vanilia si sarea, cu mixerul, pana se omogenizeaza bine. Intr-un vas se pun 3 litri de apa la fiert cu puti
Se amesteca branza, ouale, grisul, faina, vanilia si sarea, cu mixerul, pana se omogenizeaza bine.
Intr-un vas se pun 3 litri de apa la fiert cu putina sare. Cand apa fierbe, se pun papanasii. Eu folosesc pentru asta clestele de inghetata pentru ca e foarte comod, iar papanasii ies rotunzi.
Se fierb circa 5-7 minute.
Se amesteca pesmetul cu zaharul. Se scot papanasii intr-o sita, se lasa 1 min la scurs si se tavalesc prin amestecul de pesmet.
Se servesc calzi.
Ca variatie, uneori adaug scortisoara in pesmet.
alteori, ii servesc cu crema de vanilie.
Pofta buna!
Reteta Papanasi fierti a fost propusa de arcadia pe forum culinar.ro
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurt Cate perisoare prepari din 300 gr piept de pui ? Pai cam 29 :D Daca le reformatezi ies si 30. Mereu mi-am...
Ciorba de perisoare din piept de pui -cu ardei coptGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii