Reţetă de preparare a papanaşilor. Se amesteca branza, ouale, grisul, faina, vanilia si sarea, cu mixerul, pana se omogenizeaza bine. Intr-un vas se pun 3 litri de apa la fiert cu puti
Se amesteca branza, ouale, grisul, faina, vanilia si sarea, cu mixerul, pana se omogenizeaza bine.
Intr-un vas se pun 3 litri de apa la fiert cu putina sare. Cand apa fierbe, se pun papanasii. Eu folosesc pentru asta clestele de inghetata pentru ca e foarte comod, iar papanasii ies rotunzi.
Se fierb circa 5-7 minute.
Se amesteca pesmetul cu zaharul. Se scot papanasii intr-o sita, se lasa 1 min la scurs si se tavalesc prin amestecul de pesmet.
Se servesc calzi.
Ca variatie, uneori adaug scortisoara in pesmet.
alteori, ii servesc cu crema de vanilie.
Pofta buna!
Reteta Papanasi fierti a fost propusa de arcadia pe forum culinar.ro
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcMerișor m-a provocat. Eu m-am documentat și am exectutat ;) Un sirop tare aromat. M-am inspirat de la Adnia ;) Simplu, de...
Sirop din flori de iasomieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii