Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Untul la temperatura camerei se amesteca cu faina cernuta si restul de ingrediente. Veti optine o coca moale care se intinde pe fundul unei tavi de tort cu diametrul de 28 cm.
Se poate face si intr-o tava dreptunghiulara, iese la fel de buna.
Smantana se pune intr-un vas mai maricel si se amesteca cu galbenusurile, zaharul si aromele.
Punem grisul, apoi faina (neaparat cernuta), si amestecam bine.
Adaugam albusurile batute spuma si amestecam de jos in sus.
Compozitia obtinuta se pune peste foaie si se da la cuptor la 180 grade C, cca 30-35 minute sau pana se rumeneste.
Dupa ce pasca s-a copt, se lasa sa se raceasca de tot.
Se pudreaza cu zahar pudra, se feliaza si se serveste!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii