Pieptul de pui care il taiem "bastonase". Fiecare "bastonas" de piept de pui il infasuram intr-o feliuta de bacon. Se unge o tava cu putin ulei, se pu
Pieptul de pui care il taiem "bastonase".
Fiecare "bastonas" de piept de pui il infasuram intr-o feliuta de bacon.
Se unge o tava cu putin ulei, se pun bucatile de pui si se dau la cuptor pana se rumeneste putin baconul (eu le-am si intors in tava ca sa se faca uniform).
Au un gust deosebit, datorita baconului.
Se poate servi calde sau reci.
Pofta buna!
Reteta Piept de pui cu bacon a fost propusa de otilia gergely pe forum culinar.ro
Alte retete cu gasiti aici:
Piept de pui umplut cu ciuperci ,
Rulada din piept de pui,
Piept de pui la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii