Prajitura Chinezoaica este un desert delicios. Aveti nevoie de 200 g zahar care se freaca cu 200 g unt sau margarina.
Pentru prajitura Chinezoaica, 200 g zahar se freaca cu 200 g unt sau margarina, se adauga 140 g nuci macinate, 50 g cacao, dupa care se adauga 6 linguri de faina, un praf de copt si 6 albusuri batute spuma. Se pune la copt timp de 10-15 minute, in tava tapetata cu unt si faina. Separat, se bat 6 galbenusuri cu 200 g zahar, care se aseaza peste foaie si se lasa la copt 10-15 minute. Inainte de a o intoarce, radem deasupra putina ciocolata menaj.
Dupa ce s-a racit, la sfarsit, se taie sub forma de patrate sau romburi, iar prajitura Chinezoaica se poate servi.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii