Se face un piscot din 5-10 oua. Dupa ce s-a racit se unge deasupra cu gem si se acopera cu capsuni taiate in doua. Deasupra se pune spuma preparata di
Se face un piscot din 5-10 oua. Dupa ce s-a racit se unge deasupra cu gem si se acopera cu capsuni taiate in doua. Deasupra se pune spuma preparata din 4 albusuri de ou si 15 dg zahar.
Se pune la cuptor la foc foarte mic pentru a se mai usca putin.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu caise
Prajitura cu visine
Tarta cu visine
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateCapsuni la borcan este o delicioasă dulceață tradițională, preparată din capsuni proaspete și sirop de zahăr, pentru...
Capsuni la borcanSe pun galbenusurile intr-un castron, cu zeama de lamiie si praful de sare. Se freaca cu o lingura de lemn, pana ce...
Sos maionezaMamaliga ramasa se taie cubulete mici care apoi se prajesc in putin ulei incins pana se rumenesc. Se condimenteaza cu cimbru...
Cuburi de mamaligaPunch-ul este o bautura servita in general la petreceri. Numele bauturii provine lin limba Sanskrita si inseamna cinci ;...
Punch cu CapsuniIntr-un castronel de supa se pune brinza FETA maruntita, catelul de usturoi taiat feliute, si celelate ingrediente. Intr-o...
Sos FetaPentru a mai diversifica putin meniul, am preparat aceste painici turcesti, bazlama, pe care le-am servit cu paparaie,...
Bazlama - Painici turcesti cu iaurt grecescDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii