Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..
![]() ![]() |
Dec 5 2008, 10:27 AM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,434 Inregistrat pe: 29-March 08 Membrul Nr.: 42,358 |
avem nevoie de 350 g faina 300 ml lapte 1 ou 1 lingura praf de copt/bicarbonat un varf de sare 2-3 linguri zahar coaja de lamaie(optional) esenta(optional) -3 linguri de ulei -intr-un vas amestecam faina+bicarbonatul+zaharul+coaja de lamaie+varful de sare, -dupa care adaugam in mijlocul ingredientelor oul batut si laptele amestecam bine! -dupa caz, mai adaugam putin lapte!depinde de faina!eu prima data cand am facut nu a fost nevoie..dar astazi cand le-am facut din nou am mai adaugam cam 50 ml d lapte! -adaugam uleiul si amestecam bine bine -aluatul este unul ff gros -punem cam un polonic de aluat in tigaie si lasam pana se fac niste gaurele atunci e semn ca trebuie intoarse -ies cam 10-12 clatite! -le-am papat cu ciocolata si marmelada!si prietena mea care era cu mine a zis cca sunt extraordinare!incercati-le sunt super!! -------------------- Happybags-gentute unicate, handmade
.....lumea este în mîinile celor care au curajul să viseze şi să îşi asume riscul de a trăi propriile vise.....Paulo Coelho |
|
|
|
Dec 5 2008, 12:28 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 438 Inregistrat pe: 22-November 06 De la: bucuresti Membrul Nr.: 35,012 |
antzukule, bravo!
![]() am mai vazut pe aici cateva postari de genul asta, chiar daca ti-o vor muta moderatorii, eu o salvez si primele clatite (conforme!) le fac dupa reteta ta. Sper sa-mi iasa cu kefir in loc de lapte!? Astea nu se mai ruleaza, se pune doar deasupra dulceata? -------------------- |
|
|
|
|
|
|
Dec 5 2008, 12:59 PM
Trimis la
|
|
![]() micro Bucatar Grup: Membri Postari: 22 Inregistrat pe: 23-September 08 De la: bucuresti Membrul Nr.: 45,297 |
uite aici reteta o reteta tare asemanatoare cu a ta daca nu o fi idendica http://www.culinar.ro/forum/continut/Retet...e-Jamie-Oliver/
de altfel arata foarte bine pancake-urile tale. -------------------- ei n-o fi foc [size="6"][/size][color="#008000"][/color] |
|
|
|
Dec 5 2008, 05:55 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,434 Inregistrat pe: 29-March 08 Membrul Nr.: 42,358 |
-------------------- Happybags-gentute unicate, handmade
.....lumea este în mîinile celor care au curajul să viseze şi să îşi asume riscul de a trăi propriile vise.....Paulo Coelho |
|
|
|
Mar 1 2009, 10:06 PM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,616 Inregistrat pe: 25-September 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 27,762 |
|
|
|
|
Mar 2 2009, 04:01 PM
Trimis la
|
|
super arata
|
|
|
Mar 12 2009, 05:45 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 6 Inregistrat pe: 7-March 09 Membrul Nr.: 49,585 |
prima data cu ajutoru` lui mama mi-au ieshit 7, si eu singurel am facut doar 4 si 1 prinsa pt ca am uitat sa pun ulei in tigaie
ff bune |
|
|
|
Mar 12 2009, 05:51 PM
Trimis la
|
|
ma bucur ca ti-au placut
|
|
|
Mar 12 2009, 05:55 PM
Trimis la
|
|
|
Big Chef Grup: Membri Postari: 673 Inregistrat pe: 9-January 07 De la: in italia, cu vantul fluierand prin buzunare Membrul Nr.: 35,925 |
prima data cu ajutoru` lui mama mi-au ieshit 7, si eu singurel am facut doar 4 si 1 prinsa pt ca am uitat sa pun ulei in tigaie le-am facut si eu - nu pe astea, le ale Pocai sau Laurei A., nu mai tin minte, ma iertati - dar nu am pus ulei in tigaie, secretul e sa ai tigaie teflonata, antiaderenta si sa o infierbanti bine inainte de a pune aluatul si tre sa stai cu ochii pe ele mai ceva ca pe butelie bravo, ficior, mare bucatar sef in devenire, nu? -------------------- |
|
|
|
Apr 1 2009, 03:14 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 235 Inregistrat pe: 19-June 08 Membrul Nr.: 43,832 |
-------------------- |
|
|
|
Apr 2 2009, 02:08 PM
Trimis la
|
|
mama da ce bine arata
|
|
|
Apr 27 2009, 08:54 PM
Trimis la
|
|
|
|
|
Nov 17 2010, 12:40 PM
Trimis la
|
||
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,396 Inregistrat pe: 24-November 06 De la: Bucovina Membrul Nr.: 35,063 |
Le-am facut si eu, am adaugat un pic de lapte acru ca era prea gros aluatul. Foarte, foarte bune si moi. Cred ca azi le fac din nou. Le-am mancat cu sirop de capsuni.
-------------------- Don't drink and drive, smoke and fly!
|
|
|
|
||
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|