Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
|
Atenţie PREMII! Trimite un SMS în perioada 6.09–31.12.2010, care să conţină codul de pe flacoanele UNIVER la numărul scurt 1867, cu taxă normală. Zilnic 1 card DOMO de 300 RON. Săptămânal un LCD LG 107 cm. MARELE PREMIU, un autoturism Dacia Duster la 15.01.2011 prin tragere la sorţi din toate codurile înregistrate prin SMS. Informaţii detaliate şi regulamentul concursului pe www.univer.ro |
|
Dec 5 2008, 10:27 AM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Members Postari: 1,419 Inregistrat pe: 29-March 08 Membrul Nr.: 42,358 |
avem nevoie de 350 g faina 300 ml lapte 1 ou 1 lingura praf de copt/bicarbonat un varf de sare 2-3 linguri zahar coaja de lamaie(optional) esenta(optional) -3 linguri de ulei -intr-un vas amestecam faina+bicarbonatul+zaharul+coaja de lamaie+varful de sare, -dupa care adaugam in mijlocul ingredientelor oul batut si laptele amestecam bine! -dupa caz, mai adaugam putin lapte!depinde de faina!eu prima data cand am facut nu a fost nevoie..dar astazi cand le-am facut din nou am mai adaugam cam 50 ml d lapte! -adaugam uleiul si amestecam bine bine -aluatul este unul ff gros -punem cam un polonic de aluat in tigaie si lasam pana se fac niste gaurele atunci e semn ca trebuie intoarse -ies cam 10-12 clatite! -le-am papat cu ciocolata si marmelada!si prietena mea care era cu mine a zis cca sunt extraordinare!incercati-le sunt super!! -------------------- Happybags-gentute unicate, handmade
.....lumea este în mîinile celor care au curajul să viseze şi să îşi asume riscul de a trăi propriile vise.....Paulo Coelho |
|
|
|
Dec 5 2008, 12:28 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Members Postari: 438 Inregistrat pe: 22-November 06 De la: bucuresti Membrul Nr.: 35,012 |
antzukule, bravo!
![]() am mai vazut pe aici cateva postari de genul asta, chiar daca ti-o vor muta moderatorii, eu o salvez si primele clatite (conforme!) le fac dupa reteta ta. Sper sa-mi iasa cu kefir in loc de lapte!? Astea nu se mai ruleaza, se pune doar deasupra dulceata? -------------------- |
|
|
|
|
|
|
Dec 5 2008, 12:59 PM
Trimis la
|
|
![]() micro Bucatar Grup: Members Postari: 22 Inregistrat pe: 23-September 08 De la: bucuresti Membrul Nr.: 45,297 |
uite aici reteta o reteta tare asemanatoare cu a ta daca nu o fi idendica http://www.culinar.ro/forum/continut/Retet...e-Jamie-Oliver/
de altfel arata foarte bine pancake-urile tale. -------------------- ei n-o fi foc [size="6"][/size][color="#008000"][/color] |
|
|
|
Dec 5 2008, 05:55 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Members Postari: 1,419 Inregistrat pe: 29-March 08 Membrul Nr.: 42,358 |
da mico nu se mai ruleaza, doar asa deasupra!!!pai am facut asa monti!sunt postate la noi la retete de clatite...nu sunt indentince, dar seamana, ai dreptate
-------------------- Happybags-gentute unicate, handmade
.....lumea este în mîinile celor care au curajul să viseze şi să îşi asume riscul de a trăi propriile vise.....Paulo Coelho |
|
|
|
Mar 1 2009, 10:06 PM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Members Postari: 3,543 Inregistrat pe: 25-September 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 27,762 |
|
|
|
|
Mar 2 2009, 04:01 PM
Trimis la
|
|
super arata
|
|
|
Mar 12 2009, 05:45 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Members Postari: 6 Inregistrat pe: 7-March 09 Membrul Nr.: 49,585 |
prima data cu ajutoru` lui mama mi-au ieshit 7, si eu singurel am facut doar 4 si 1 prinsa pt ca am uitat sa pun ulei in tigaie
ff bune |
|
|
|
Mar 12 2009, 05:51 PM
Trimis la
|
|
ma bucur ca ti-au placut
|
|
|
Mar 12 2009, 05:55 PM
Trimis la
|
|
|
Big Chef Grup: Members Postari: 673 Inregistrat pe: 9-January 07 De la: in italia, cu vantul fluierand prin buzunare Membrul Nr.: 35,925 |
prima data cu ajutoru` lui mama mi-au ieshit 7, si eu singurel am facut doar 4 si 1 prinsa pt ca am uitat sa pun ulei in tigaie le-am facut si eu - nu pe astea, le ale Pocai sau Laurei A., nu mai tin minte, ma iertati - dar nu am pus ulei in tigaie, secretul e sa ai tigaie teflonata, antiaderenta si sa o infierbanti bine inainte de a pune aluatul si tre sa stai cu ochii pe ele mai ceva ca pe butelie bravo, ficior, mare bucatar sef in devenire, nu? -------------------- |
|
|
|
Apr 1 2009, 03:14 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Members Postari: 235 Inregistrat pe: 19-June 08 Membrul Nr.: 43,832 |
-------------------- |
|
|
|
Apr 2 2009, 02:08 PM
Trimis la
|
|
mama da ce bine arata
|
|
|
Apr 27 2009, 08:54 PM
Trimis la
|
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
||
|
Google Ads |
|
||