Blatul se face prima data. Pentru asta se bat 3 oua (intregi), 75g zahar. Se amesteca 75g faina, 25g cacao, 2g praf de copt si se aduga in compozitie
Blatul se face prima data. Pentru asta se bat 3 oua (intregi), 75g zahar. Se amesteca 75g faina, 25g cacao, 2g praf de copt si se aduga in compozitie de ou. Se pune totul intr- tava diam 26 si se pune la cuptor 20 min la 190°, dupa care se scoate se taie in doua si se pune la rece. Intre timp se inmoaie gelatina in apa rece, se topeste ciocolata 500g de mascarpone +75g zahar se amesteca, se aduga 200g de iaurt grec+vanilia. Gelatina se dizolva in 4 linguri de apa calduta dupa care se aduga in compozitie incetul cu incetul. Se inparte crema in doua parti, intr-o parte se pune ciocolata topita. Incepe montarea se pune intr-un cerc 1- parte din blat, 2-crema mascarpone ciocolata, 3-cealalta jumatate de blat, 4- crema de mascarpone simpla, 5 - se acopera cu o folie si se da la rece minim 3 h.
Fiecare decoreaza cum crede. Reteta propusa pe forum de titi10
Alte retete de tort recomandate
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorO pizza grozav de buna in care am pus din bunatatile primaverii,cum ar fi spanacul, iar in combinatie cu acest sos a iesit o...
Pizza cu spanac si sos AlfredoTapioca, un ingredient japonez, este iubit de noi in combinatie cu dulceturi de casa, cu nuci,etc. si iubim fiecare desrt...
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapiocaUsor si frumos, un aperitiv gustos, pentru cei mici si nu numai!
Trifoi cu 4 foi cu branza si spanacEste o prajitura tare buna si spornica, numai buna de pregatit de sarbatori. Se pot umple foile cu crema de vanilie, de...
Desert prajitura cu foi si crema de lapte cu aroma de lamaieDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii