Prajitura cu morcov si ananas este o prajitura cu o combinatie inedita si un gust pe masura. Pana si cei mai sceptici vor fi uimiti sa afle ca au mancat o prajitura care contine o leguma, dar cu siguranta vor cere inca o bucata sau, de ce nu, chiar reteta.
1. Dati morcovii pe razatoarea fina; scurgeti ananasul- eu las putin suc, nu-l scurg tare.
2. Intr-un castron cerneti faina, amoniacul, praful de copt, sarea, allspice si scortisoara. Nu le cern mereu, dar atunci trebuie sa fiti atenti sa nu fie bulgarasi mici si sa nu se omogenizeze bine in compozitie.
3. Adaugati zaharul si uleiul si amestecati pana devine cremos. Adaugati ouale.
4. Adaugati morcovul, ananasul, nucile si stafidele si amestecati.
5. Turnati compozitia intr-un vas uns cu unt si coaceti la 180 grade Celsius cam 30-40 minute, pana cand e bronzata si scobitoarea iese curata.
Prajitura cu ananas si morcov se lasa sa se raceasca bine inainte de a fi taiata si se serveste cu zahar pudra pe deasupra sau cu glazura.
Reteta de prajitura cu morcov si ananas a fost propusa pe forumul Culinar.ro de gabi gabi 33372.
Am avut cateva caise pe acasa care stateau sa se strice . In urma cu vreo luna si jumatate am comandat Green Sugar gelifiant...
Dulceata de caiseUsor de facut si fooarte buna!
Varza murata cu coasta afumataNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseO combinatie perfecta.
Desert cheesecake cu ciocolata si mentaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
Comentarii