Am amestecat faina cu cacaoa si cu praful de copt. In Ken am batut bine albusurile cu zaharul. Am batut bine galbenusurile cu o lingura de zahar. Am a
Am amestecat faina cu cacaoa si cu praful de copt.
In Ken am batut bine albusurile cu zaharul. Am batut bine galbenusurile cu o lingura de zahar.
Am amestecat incetisor cele 2 compozitii si am inceput sa adaug faina putin cate putin.
Am amestecat incetisor. Am pus compozitia intr-o forma cu diametrul de 24 de cm unsa cu unt si tapetata
cu faina.
Am copt la 180 gradeC pentru ceva mai mult de jumatate de ora. L-am rasturnat pe gratar cu fundul in sus si l-am lasat sa se raceasca apoi l-am taiat in doua.
Am inceput sa fac siropul din zahar, apa si cacao
si le-am lasat acolo sa fiarba bine
L-am lasat sa se raceasca si am inceput sa insiropez blaturile.
Am luat ciocolata si am pus-o sa se topesca pe bainmarie.
Cand ciocolata s-a topit am pus-o in chiuveta plina de apa rece. Aceasta operatie am repetat-o de vreo 3 ori.
Dupa care am varsat-o intr-o forma de silicon.
Dupa ce s-a racit am pus-o pe farfuria pe care urma sa fie asamblat tortul.
Crema de "ricotta": urda am amestecat-o in robot cu 2 linguri de coaja de portocala. In sirop am pus bucatiele de ciocolata.
Dupa ce am creat crema am pus-o pe primul blat si am inchis cu celalat. Am inceput apoi sa topesc ciocolata pentru glazura la bain marie si apoi am acoperit tortul cu ea.
Reteta Tortul meu de ciocolata a fost propusa de Adriana Nicoleta
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorO pizza grozav de buna in care am pus din bunatatile primaverii,cum ar fi spanacul, iar in combinatie cu acest sos a iesit o...
Pizza cu spanac si sos AlfredoTapioca, un ingredient japonez, este iubit de noi in combinatie cu dulceturi de casa, cu nuci,etc. si iubim fiecare desrt...
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapiocaUsor si frumos, un aperitiv gustos, pentru cei mici si nu numai!
Trifoi cu 4 foi cu branza si spanacEste o prajitura tare buna si spornica, numai buna de pregatit de sarbatori. Se pot umple foile cu crema de vanilie, de...
Desert prajitura cu foi si crema de lapte cu aroma de lamaieDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii