> 

Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..

4 Pagini V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ciorba radauteana
adriana marcela
mesaj Oct 10 2005, 10:18 AM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 511
Inregistrat pe: 31-March 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 22,948



Ciorba radauteana

ptr ca am primit o gaina de la tara m-am gandit sa fac o ciorba radauteana, iar gaina fiind de la Radauti mi-am zis ca doar o ciorba de asta merge sa fac.
am uitat sa fac o poza cu ea intreaga,asa ca v-o prezit gata transata.
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adriana marcela
mesaj Oct 10 2005, 10:22 AM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 511
Inregistrat pe: 31-March 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 22,948



ca sa va dati seama ce animal am avut,ia uitati cata grasime am dat deoparte.si mai avea si cateva oua in ea.
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adriana marcela
mesaj Oct 10 2005, 10:26 AM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 511
Inregistrat pe: 31-March 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 22,948



am taiat carnea in bucati mai mici ca sa fiarba mai repede,si am pus legumele ,adica ceapa, morcovi,patrunjel si telina.
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adriana marcela
mesaj Oct 10 2005, 10:32 AM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 511
Inregistrat pe: 31-March 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 22,948




se taie legumele in bucati mai mari,se pune apa,si la oala asta am pus o lingura jumate de sare ptr muraturi.se da la fiert la foc portivit.lasand-o sa fiarba incet ,cu rabdare,ciorba iese mai gustoasa.
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adriana marcela
mesaj Oct 10 2005, 10:41 AM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 511
Inregistrat pe: 31-March 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 22,948



dupa ce am curat bine ciorba de spuma,am pus piper boabe si catei de usturoi.aici este cantitatea ptr toata oala (bineinteles ,fiecare pune dupa gustul sau).
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adriana marcela
mesaj Oct 10 2005, 10:49 AM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 511
Inregistrat pe: 31-March 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 22,948



dupa ce a fiert carnea,se strecoara ciorba printr-o sita cat mai deasa,ca sa fie cat mai limpede.se curata carnea de pe oase,se indeparteaza pielita,si se taie carnea in fasii.
am uitat sa va spun ca am taiat fasii doar o parte din carne,adica pulpele si pieptul.dar fiecare poate pune cata carne doreste.
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adriana marcela
mesaj Oct 10 2005, 10:55 AM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 511
Inregistrat pe: 31-March 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 22,948



se pune intr-un castron mai mare 1kg de smantana cu 20% grasime si 3 linguri de faina.se amesteca bine cu telul,adaugand din cand in cand,cate un polonic de ciorba.
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adriana marcela
mesaj Oct 10 2005, 11:10 AM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 511
Inregistrat pe: 31-March 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 22,948



se toarna amestecul cu smantana in oala,se pune carnea,si dam din nou ciorba la foc mic.se potriveste de sare si piper(se pune doar piper alb,deoarece ciorba trebuie sa ramana alba).se face mujdei de usturoi,se pune intr-o strecuratoare,care la randul ei este pusa pe un castron si se toarna cateva polonice de ciorba peste el .se toarna si amestecul acesta inapoi in oala si se lasa sa mai fiarba putin.eu sincer prefer sa pun usturoiul in farfurie.la cratita asta am adaugat 2 linguri de otet.la sfarsit trebuie sa arate asa.
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adriana marcela
mesaj Oct 10 2005, 11:15 AM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 511
Inregistrat pe: 31-March 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 22,948



se serveste cu ardei iuti,si fiecare isi potiveste dupa gust in farfurie usturoiul si otetul.
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adriana marcela
mesaj Oct 10 2005, 11:22 AM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 511
Inregistrat pe: 31-March 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 22,948



si o poza de aproape.sper ca v-am facut curioase(si) si sa incercati si voi.
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Eugenia
mesaj Oct 10 2005, 11:40 AM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 1,925
Inregistrat pe: 12-December 01
Membrul Nr.: 1,338



Marcela, 1 kg de smantana la cati litri de zeama ca simt cum imi zornaie colesterolu'prin vene ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Francisca
mesaj Oct 10 2005, 11:45 AM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 1,540
Inregistrat pe: 21-September 05
De la: Scandinavia
Membrul Nr.: 27,586



Mi-ai facut o pofta!!!! Cred ca incerc si eu in weekend.... Dar ce ma fac pana atunci, ca salivez de acum???? mincacios.gif


--------------------


Member of n_puiu Fan Club!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adriana marcela
mesaj Oct 10 2005, 11:51 AM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 511
Inregistrat pe: 31-March 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 22,948



Eugenia draga,habar n-am cati litri are oala.ma uit pe ea si-ti zic maine.ai dreptate ca e plina de calorii,da e buna rau.eu ieri dupa ce am mancat ciorba,am indraznit sa mai mananc doar fructe,ca stiu ca se pune rau de tot mai ales la soldulete.


Marcela
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Adriana Nicoleta
mesaj Oct 10 2005, 12:07 PM


.


Grup: Membri de onoare
Postari: 25,863
Inregistrat pe: 12-March 02
Membrul Nr.: 2,760



Marcela, dar dac eu i zic lui tante Olga c Rdui e la ar sigur se supr pe mine icon_lol.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adriana marcela
mesaj Oct 10 2005, 01:16 PM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 511
Inregistrat pe: 31-March 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 22,948



stiu Adriana,dar eu sunt tare lenesa la scris si-mi era greu sa explic ca Radautiul este un mic oras de provincie din jud.Suceava si mi-a facut impresia ca ar suna cam ciudat sa ii zic gaina de provincie.ca a crescut in curtea matusii mele care sta in oras.na ca pana la urma tot am dat explicatii cu toata lenea mea.si tot din cauza lenei la scris,ma fac auzita mai rar pe aici.in schimb citesc zilnic tot ce scrieti.dar o sa vina soarele si pe strada mea si o sa-mi iau calculator, si atunci nu mai scapati de mine.


Marcela
Go to the top of the page
 
+Quote Post
roxana anca
mesaj Oct 10 2005, 01:27 PM


Academic Chef


Grup: Membri
Postari: 1,234
Inregistrat pe: 23-October 03
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 9,635



Ai facut o ciorba delicioasa. O mananci din priviri. Pacat ca nu ai pozat gaina si la inceput. Cred ca a avut peste 4 kg.

Roxana Anca
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Micu Livia
mesaj Oct 10 2005, 01:28 PM


Academic Chef


Grup: Membri
Postari: 1,338
Inregistrat pe: 16-February 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 21,490



Ce ma bucur ca ai facut reteta asta.
Am facut-o si eu folosind o reteta dintr-un numar din Practic in Bucatarie.
Chiar ma gandeam zilele trecute sa o refac si sa o si pozez. Nu stiu daca exact astea sunt cantitatile dar seamana.
Este foarte buuuuna o recomand cu caldura.

Va arat si o poza ratacita pe aici prin calculator.
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Adriana Nicoleta
mesaj Oct 10 2005, 02:21 PM


.


Grup: Membri de onoare
Postari: 25,863
Inregistrat pe: 12-March 02
Membrul Nr.: 2,760



tiu Marcela, glumeam, eu i in pumnii s i iei calculator.
Eu pentru aa o ciorb o atept pe mama s mi-o fac.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adriana marcela
mesaj Oct 10 2005, 02:33 PM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 511
Inregistrat pe: 31-March 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 22,948



nu stiu Roxana cate kg avea,dar era mare rau.vorba aia,mare, grasa si frumoasa.ai vazut si tu cata grasime am scos din ea,si tot a iesit ciorba grasa.


Livia,nu stiu ce reteta ai tu,eu am facut-o pe cea originara de la Radauti.si sigur asta este reteta ca de acolo imi sunt originile.
imi permit o intrebare:ce se vede alb prin ciorba?cumva albus de ou fiert?
si ai dreptate,este fff buna.cui nu-i place ciorba de burta,poate sa faca de asta ca seamana f mult la aspect.



Marcela
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Buburuza
mesaj Oct 10 2005, 02:38 PM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 583
Inregistrat pe: 12-February 03
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 6,664



Hmmm, eu asa prepar gaina cand imi cer ai mei ciorba de burta icon_eek.gif
Asta le place mai mult (eu raman la corba de burta+un ardei iute langa ea, fara de care nu poci)


--------------------
Stiu ca sunt prost. Dar cand ma uit in jur, prind curaj....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Reclama
mesaj


Google Ads









Go to the top of the page
 
Quote Post

4 Pagini V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
Tags

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

 



Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 21st December 2014 - 12:57 AM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
Înregistrare