Intr-un castron curat, se freaca zaharul cu untul pina se obtine o crema. Se adauga apoi ouale pe rind, iaurtul, aromele, bicarbonatul (stins in putin
Intr-un castron curat, se freaca zaharul cu untul pina se obtine o crema. Se adauga apoi ouale pe rind, iaurtul, aromele, bicarbonatul (stins in putina apa cu sare de lamiie) si faina. Se unge tava cu unt sau ulei. Se coace compozitia la foc iute 5-7 minute, se scoate tava, se pun caisele taiate felii si se da din nou la cuptor pina cind prajitura se rumeneste potrivit.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii