Sari la conținut

Poză

CIUPERCI IN ALUAT


3 răspunsuri la acest topic

#1 Austiaca2

Austiaca2

    Master of disaster

  • Banned
  • 2217 posturi

Postat 20 February 2005 - 04:25 AM

CIUPERCI IN ALUAT
Aveti nevoie de :

-aluat de foetaj
-ciuperci cu palaria cit mai mare
-sunca afumata
-parmezan ras
-un ou batut, pentru uns aluatul

Ciupercile se curata, se spala, li se scot cotoarele cu grija iar palariile se fierb 5 minute in supa de legume.
Se scot si se lasa sa se scurga, pina cind pregatim umplutura. Maruntim cotoarele de la ciuperci si le prajim in putin unt, adaugam sunca tot maruntita si ..dupa ce s-a racorit amestecul , si parmezanul ras.
Se umplu palariutele, se aseaza cite una pe cite un patrat de aluat ...

[attachmentid=9109]

Imagini atașate

  • 91876.jpg


#2 Austiaca2

Austiaca2

    Master of disaster

  • Banned
  • 2217 posturi

Postat 20 February 2005 - 04:26 AM

Se impacheteaza asa:

Imagini atașate

  • 91877.jpg


#3 Austiaca2

Austiaca2

    Master of disaster

  • Banned
  • 2217 posturi

Postat 20 February 2005 - 04:28 AM

Se ung cu ou batut si se coc la 180°C pina cind se rumeneste aluatul.
Asa arata rezultatul muncii (care poate fi servit cu un sos de smintina si arpagic, de exemplu...):

Imagini atașate

  • 91878.jpg


#4 Buburuza

Buburuza

    Big Chef

  • Membri
  • 583 posturi
  • Location:Bucuresti

Postat 21 February 2005 - 09:27 AM

Hmmm, apetisanteeee!



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi