Papanasi

Se amesteca toate ingredientele bine pana devine o pasta, se coc in ulei incins, iar cand sunt gata se scot pe servet sa absoarba grasimea si se serve

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g branza de vaci
  • 2 oua
  • 250 g faina
  • coaja de lamaie
  • 100g zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele bine pana devine o pasta, se coc in ulei incins, iar cand sunt gata se scot pe servet sa absoarba grasimea si se servesc calzi cu smantana si gem.

In farfurie se aseaza 2 papanasi cu doua linguri de smantana deasupra si o lingurita de dulceata.
Pofta buna!

Reteta Desert rece cu branza si zmeura a fost propusa de caunii elena 1701 pe forum culinar.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc