Reţetă de preparare a papanaşilor. Pentru papanasi moldovenesti cu sos se mixeaza branza (bine scursa de zer) cu galbenusurile. Se adauga faina, grisul, sarea, zaharul vanilat si esenta.
Pentru papanasi moldovenesti cu sos se mixeaza branza (bine scursa de zer) cu galbenusurile.
Se adauga faina, grisul, sarea, zaharul vanilat si esenta.
La final se incorporeaza albusurile batute spuma impreuna cu zaharul. Se modeleaza papanasi in forma de covrigi rotunzi, care se prajesc apoi in ulei incins, pana se rumenesc pe ambele parti.
Papanasii se ofera cu smantana si dulceata de visine.
Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseIdeal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniCel mai simplu desert cu doar trei ingrediente!
Desert bomboane RafaelloReteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu menta
Comentarii