Pestele se tine in zeama de lamaie 30 de minute. Legumele se pun la prajit cu ulei. Cand zarzavatul este inmuiat se pune pestele si se acopera cu un a
Pestele se tine in zeama de lamaie 30 de minute.
Legumele se pun la prajit cu ulei.
Cand zarzavatul este inmuiat se pune pestele si se acopera cu un amestec facut din:100 gr bulion de rosii, apa, 2 linguri praf de supa de pui, 1 lingurita boia dulce, sare. Coriandru verde, proaspat (cillantro) legatura intreaga. Se fierbe acoperit.
Se drege gustul daca e nevoie cu sare , ardei iute, se presara cu cillantru(coriandru frunze=cusbara).
Pofta buna!
Reteta Peste gatit in stil Marocan a fost propusa de Neta pe forum culinar.ro
Alte retete cu peste gasiti aici:
Peste la tava cu praz,
Peste - rapid si bun,
Paste cu peste

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii