Peste gatit in stil Marocan

Pestele se tine in zeama de lamaie 30 de minute. Legumele se pun la prajit cu ulei. Cand zarzavatul este inmuiat se pune pestele si se acopera cu un a

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Peste gatit in stil Marocan

Ingrediente

  • 6-8 bucati peste fara oase
  • 1 ceapa mare taiata felioare
  • 2-3 morcovi rondele
  • 2 ardei grasi
  • rosu si verde
  • taiati in 8 pe lungime
  • 1-2 ardei iuti taiati pe lungime
  • 4-5 catei de usturoi taiati in jumatate

Mod de preparare

Pestele se tine in zeama de lamaie 30 de minute.

Legumele se pun la prajit cu ulei.

Cand zarzavatul este inmuiat se pune pestele si se acopera cu un amestec facut din:100 gr bulion de rosii, apa, 2 linguri praf de supa de pui, 1 lingurita boia dulce, sare. Coriandru verde, proaspat (cillantro) legatura intreaga. Se fierbe acoperit.

Se drege gustul daca e nevoie cu sare , ardei iute, se presara cu cillantru(coriandru frunze=cusbara).


Pofta buna!

Reteta Peste gatit in stil Marocan a fost propusa de Neta pe forum culinar.ro

Alte retete cu peste gasiti aici:

Peste la tava cu praz,

Peste - rapid si bun,

Paste cu peste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci