Foi: se bat 5 albuse cu 5 linguri de zahar, se adauga 5 galbenuse, 5 liguri de faina, 2 linguri cacao un praf de copt. Se coc 2 blaturi in tava unsa s
Foi: se bat 5 albuse cu 5 linguri de zahar, se adauga 5 galbenuse, 5 liguri de faina, 2 linguri cacao un praf de copt. Se coc 2 blaturi in tava unsa si tapetata.
Blat: 7 albuse se bat cu 12 lg de zahar si 3 linguri de faina. Se coace in tava unsa si tapetata.
Crema: 7 galbenuse, 1 cana de zahar, 50 ml lapte se fierb pe abur pana se ingroasa. Rece se amesteca cu un pachet de unt, si doua banane frecate spuma. Se pune o foaie, crema, blat, crema, foaie, glazura de ciocolata.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaPentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macM-am inspirat de aici http://www.bucataras.ro/retete/tort-nins-cu-nuca-de-cocos-si-zmeura-68781.html
Tort nins cu cocos si crema de visineIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii