Albusurile se bat bine cu putina sare, se adauga zaharul si se bat in continuare pana se topeste zaharul. Dupa aceea adaugam galbenusurile. Faina, b
Albusurile se bat bine cu putina sare, se adauga zaharul si se bat in continuare pana se topeste zaharul. Dupa aceea adaugam galbenusurile. Faina, budinca, cacaua si praful de copt se amesteca toate la un loc, se adauga peste albusurile batute spuma si se amesteca de jos in sus pana la omogenizare. Din compozitia rezultata am copt doua blaturi intr-o forma cu diametrul de 28 cm. Dupa racire am taiat blaturile in doua pe orizontala si am obtinut 4 foi.
Asamblarea: Se insiropeaza blatul, se pune jumatate din crema de ciocolata alba, blat insiropat, spuma de ciocolata, blat insiropat, cealalta jumatate de crema de ciocolata alba, blat insiropat, glazura.
Se orneaza dupa preferinta. Alte retete prajituri recomandate
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii