Reteta de cartofi si legume gratinate este rapida si usoara, delicioasa cu multe vitamine. Este o cina de toamna sau un pranz perfect.
Ciuperile se curata si se taie in patru. Se iau toate legumele si se fierb in apa cu sare 10 minute, se storc de apa si se pun deoparte. Untul se topeste in intr-o cratita, se adauga faina, se ia de pe foc si se adauga supa de legume, vinul alb si laptele. Se pune din nou pe foc si se mai lasa pana se ingroasa sosul. Se adauga legumele fierte, ciupercile si salvia. Cartofii se amesteca cu iaurtul si 2 linguri de unt apoi se fac piure cu parmezan. Se adauga sare si piper. Intr-o forma pentru gratin se pune compozitia cu legume, apoi cartofii si la sfarsit se presara parmezan. Se baga la cuptor la 190°C timp de 20-30 minute.
Reteta Cartofi si legume gratinate a fost propusa de Bianca-21
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Catina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineBudinca dulce cu branza si paste la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este primul meu desert pregatit...
Budinca dulce cu branza si paste la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiuneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii