Cruson

Fructele se curata de coaja, apoi se presara cu zahar si se stropesc cu rom. Se lasa apoi la macerat 1-2 ore. 

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l vin
  • 300 gr mere
  • 2 pere
  • 2 portocale
  • 2-3 banane
  • 200 gr zahar tos
  • coniac

Mod de preparare

Fructele se curata de coaja, apoi se presara cu zahar si se stropesc cu rom. Se lasa apoi la macerat 1-2 ore.


Se adauga vinul peste ele, se amesteca bine si se serveste rece. Alte retete culinare:

Sirop de brad Limonada Lapte de pasare

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Ardei umpluti

O reteta delicioasa de ardei umpluti :-)

Ardei umpluti
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos