Cruson

Fructele se curata de coaja, apoi se presara cu zahar si se stropesc cu rom. Se lasa apoi la macerat 1-2 ore. 

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l vin
  • 300 gr mere
  • 2 pere
  • 2 portocale
  • 2-3 banane
  • 200 gr zahar tos
  • coniac

Mod de preparare

Fructele se curata de coaja, apoi se presara cu zahar si se stropesc cu rom. Se lasa apoi la macerat 1-2 ore.


Se adauga vinul peste ele, se amesteca bine si se serveste rece. Alte retete culinare:

Sirop de brad Limonada Lapte de pasare

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!