Gluhwein - Vin fiert nemtesc

Vinul fiert nemtesc este perfect pentru zilele racoroase. Pentru prepararea acestui vin fiert e nevoie de cuisoare, scortisoara, portocale si o sticla de vin rosu.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 cana apa
  • 1/2 cana zahar
  • 2 cuisoare
  • 2 betisoare de scortisoara
  • 1 portocala
  • 1 sticla de vin rosu (750 ml)

Mod de preparare

Vinul fiert nemtesc Gluhwein este perfect pentru zilele racoroase. Pentru prepararea acestui vin fiert adauga apa,zaharul,cuisoare,scotisoara,vinul si sucul de la portocala intr-o oala. Incalzeste-l, dar nu-l fierbe. Adauga coaja de portocala si tine-l la foc mic 15 minute.


Vinul fiert nemtesc Gluhwein se serveste imediat.

Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...