Iaurt cu miere si gem de capsuni

Gemul, iaurtul, laptele rece se bat in mixer, adaugind, in timpul mixarii, mierea si zaharul vanilat.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura miere
  • 1 cutie mica de iaurt
  • 200 ml lapte
  • 100 g gem de capsuni
  • 1 lingurita de zahar vanilat

Mod de preparare

Gemul, iaurtul, laptele rece se bat in mixer, adaugind, in timpul mixarii, mierea si zaharul vanilat.


Se serveste in castronase sau pahare cu capsuni.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de perisoare a la grec

Am ajuns la concluzia ca curiozitatea este cea care ma impinge sa fac tot felul de incercari si experimente culinare. De data...

Ciorba de perisoare a la grec
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca