Sangria cu vin alb si ananas

Astazi te voi invata cum sa prepari o bautura ideala pentru o zi de primavara petrecuta in aer liber cu prieteni: Sangria cu vin alb si ananas

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o sticla de vin alb
  • 200 ml suc proaspat de ananas
  • 100g de ananas cubulete
  • 150 ml suc portocale
  • 100g de cubulete de portocala
  • 50 ml suc lamaie
  • 2 lingurite de ghimbir ras si gheata

Mod de preparare

Pentru aceasta reteta va recomand ca vinul sa fie un Chardonnay. In general este mai soft ca si textura si cu arome fine de ananas.


Cu cateva ore inainte de preparare, pune in carafa fructele cubulete, jumatate din cantitatea de ghimbir ras, acopera-le cu vin, apoi lasa-le la frigider .

 

Dupa cateva ore ne apucam de preparare, iar inainte de asta va trebui sa ne asiguram ca avem totul la indemana: carafa, pahare, instrumente, ingrediente.


Pune sucurile de fructe in carafa, adauga gimbirul si vinul ramas. Acum amesteca cu o lingurita. Paharele le vom umple cu gheata sparta, peste care punem sangria, apoi le decoram cu coaja de portocala. 

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura de Craciun, in straturi

Vazusem aceasta prajitura pe un site unguresc si tare mi-a placut cum arata. M-am uitat peste ingrediente si am zis sa incerc...

Desert prajitura de Craciun, in straturi
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii