Se fierbe vinul impreuna cu o jumatate de lingurita de scortisoara pisata si putina coaja de lamaie. Se spumuieste vinul si se trage vasul de pe foc d
Se fierbe vinul impreuna cu o jumatate de lingurita de scortisoara pisata si putina coaja de lamaie. Se spumuieste vinul si se trage vasul de pe foc dupa 5 minute de fierbere la foc mic. Separat, intr-un castron de sticla, se freaca spuma sase galbenusuri cu 8 linguri de zahar si cand crema devine spumoasa, se toarna incet vinul, continuand sa se amestece in crema de oua.
Se serveste cald ca bautura intaritoare sau ca sirop la budinca de orez sau de gris.
Alte retete culinare:
Sirop de capsuni
Compot de gutui
Lapte de pasare
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa