Vin fiert cu mar si portocale

Se pune vinul la fiert, cand da in clocot se pune zaharul si fuctele taiate bucatele mici. Se lasa sa mai fiarba putin (2-3 min), se presara scortisoa

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2l vin rosu demisec
  • 1 mar
  • 1 portocala
  • 1 lamaie mica
  • zahar dupa gust
  • scortisoara dupa placere.

Mod de preparare

Se pune vinul la fiert, cand da in clocot se pune zaharul si fuctele taiate bucatele mici. Se lasa sa mai fiarba putin (2-3 min), se presara scortisoara, se acopera cu un capac si se lasa cateva minute.


Se serveste fierbinte!
Reteta Vin fiert a fost propusa de amalia aa pe forum culinar.ro.
Alte retete de bauturi cu vin recomandate:

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!