Perfect pentru zilele sau serile friguroase de iarna.
Pune la fiert 1 l de vin la foc mediu si adauga 1 lingurita ienibahar, ½ lingurita cuisoare, 1 lingurita cuisoare, 2 batoane de scortisoara si 100gr de zahar.
Mentineti focul mediu ca sa nu se evapore alcoolul.
Adaugati si portocala taiata in cubulete. Fierbeti pana se topeste zaharul.
Cand s-a topit zaharul luati de pe foc, scoateti batoanele de scortisoara.
In fiecare cana de vin fiert puneti 30 ml de digestiv si apoi turnati vinul fiert.
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti